Myymälä / Ajankohtaista

Takaisinveto/tuotetiedote 13.9.2023

Gray Label Hoodie (Autumn/Melange grey) -tuotetta koskien olemme saaneet Tukesilta tietoomme, että turvallisuussyistä hupparissa olevat nauhat tulisi poistaa, sillä ne ovat liian pitkät tai ylipäätään pienten lasten (alle 134cm) huppuihin tai pääntien alueelle ei enää suositella kiristysnyörejä.

Tukesin mukaan "huppari ei täytä standardin SFS-EN 14682 (Lastenvaatteiden nauhat ja kiristysnyörit. Vaatimukset) vaatimuksia. Kyseinen standardi asettaa vaatimuksia kaikille lastenvaatteissa oleville naruille ja nyöreille. Sen tavoitteena on ehkäistä kuristumis- tai muuta vaaraa tilanteissa, joissa naru tai nyöri tarttuu kiinni esimerkiksi kiipeilytelineeseen, kulkuvälineen (bussi, hissi tms.) ovien väliin tai liukuportaisiin."

Eli tuotteen turvallisen käytön vuoksi hupparin nauhat tulisi poistaa tuotteesta, nauhaa voi vetää ulos nauha-aukosta ja leikata sen pois. Vaihtoehtoisesti tuotteen saa myös palauttaa meille joko myymälään tai verkkokaupan kautta. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta ja häiriöstä!

 

Myymälä

Kukutin myymälä on avoinna la 23.9.2023 saakka, jolloin myymälä sulkeutuu lopullisesti (sniif). Muutamme tavarat lähellä sijaitsevaan toimisto/varastotilaamme ja verkkokauppa jatkaa toimintaansa normaalisti niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Historian ja ihanien muistojen vuoksi pidetäänpäs nämä tiedot ja kuvat Kukutin myymälästä vielä täällä:

Kukutin kivijalkamyymälä sijaitsee trendikkäässä Forum Korttelissa torin laidalla aivan Turun keskustassa. Meille on helppo tulla kävellen, julkisilla tai omalla autolla: Kauppiaskadulla ja Linnankadulla on usein hyvin pysäköintitilaa. Lasten tai lastenvaunujen kanssa saapuminen on ehdottoman sallittua. Myymälän sisäänkäynti on esteetön ja uudessa isommassa liikkeessämme mahtuu hyvin kulkemaan vaunuillakin. Lapsille on leluja ja omat ostoskärryt, jotta pienillä asiakkailla ei kävisi aika pitkäksi. 

Verkkokaupassamme ja myymälässämme on sama varasto eli voit tarkastaa tuotteiden saldot verkkokaupastamme käsin. Tämä helpottaa, mikäli olet tulossa myymälään ostamaan jotakin tiettyä tuotetta. 

Kukutin iltavalaistus Forum Korttelissa | Kuvat: Kukuti