Vaihto ja palautus

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus 

Verkkokauppamme on normaalisti toiminnassa ja loppuunmyynti jatkuu verkossa niin kauan kuin tavaraa riittää. Voit tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa tuotteet normaalisti palautusehtojemme mukaan.

Verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Sinun pitää ilmoittaa meille kaupan peruuttamisesta 14 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit tavaran.​ Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja mahdolliset laput edelleen kiinni. Poikkeuksena ovat alusvaatteet, uimapuvut (pl. uv-paidat) joista hygieniasuoja on poistettu, avatut sukka- ja sukkahousupaketit, avatut vuodevaatepakkaukset, hiuspannat, -lenkit ja -pinnit sekä vastaavat hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään. 

Palautus

Palautuskulu verkkokaupassa on 6,90€ ja vähennämme sen tuotteista hyvitettävästä summasta. Voit palauttaa meille tällä hetkellä ainoastaan Matkahuollon palautustunnuksella. 

Matkahuollon palautustunnuksella voit palauttaa lähetyksen kaikista muista Matkahuollon palvelupisteistä, paitsi automaateista. Kirjoita palautustunnus paketin päälle (löytyy alempaa), vie paketti tiskille ja kerro palautustunnuksemme. Rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi voit hakea palautustunnuksella aktivointikoodin Matkahuollon verkkosivuilta myös automaattiin palauttamista varten.

Suomen ulkopuolelta palautettaessa asiakas maksaa itse palautuksen postimaksun.

Ilmoitathan meille palautuksesta etukäteen osoitteeseen info@kukuti.fi tai viestikentän kautta. Laita pakettiin mukaan alkuperäinen pakkauslista (johon voit myös merkitä vaihdettavat/palautettavat tuotteet) sekä paketin päälle yhteystietosi lähettäjänä. Jos olet noudattanut palautusohjeita, sinun ei tarvitse odottaa kuittausta viestiisi vaan voit palauttaa tuotteen.

Palautus Matkahuollon kautta:

Palautustunnus 9550834

(Kukuti Oy)

Muistathan ottaa palautuslähetyksestä itsellesi kuitin. Säilytä palautuskuittisi siihen saakka, kunnes palautuksesi on käsitelty. Kuitti toimii todisteena siitä, että olet jättänyt paketin palautukseen ja se on lähetetty meille.

Vaihto

Jos haluat vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon, suosittelemme ilmoittamaan asiasta pikimmiten, jotta voimme varata oikean koon sinulle, mikäli sitä on vielä varastossa. Voit lähettää tuotteen takaisin Matkahuollon asiakaspalautustunnuksellamme, jolloin lähetämme tuotteen saavuttua perille 5,90:n maksulinkin vaihtokuluihin. Tarjoamme vaihdettavan tuotteen lähetyksen sinulle päin. Palautusosoite ja -tunnukset löytyvät alempaa.

Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden ostosumma palautetaan käyttämällesi maksutavalle eli Klarnan laskulle tai Paytrailin kautta käyttämällesi maksutavalle ja sitä kautta automaattisesti takaisin pankkitilillesi. Huom! Jos olet maksanut Klarnalla, olethan itse yhteydessä Klarnaan palautuksesta esim. Klarna-tilisi kautta, jotta eräpäivää siirretään tarvittaessa eteenpäin palautuksen hoidon ajaksi. Palautuksesi käsitellään ja hyvitykset maksetaan viimeistään 14vrk:n sisällä siitä, kun olet ilmoittanut palautuksesta meille. Huom. Asiakaspalautuksena lähetettävissä paketeissa saattaa kestää palautua meille jopa 7-10vrk. 

Peruutetut ja noutamattomat tilaukset

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä ja meille palautuneista lähetyksistä. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista 15€ toteutuneita posti- ja käsittelykuluja. Hintaan sisältyy asiakkaan niin halutessa paketin lähettäminen uudelleen asiakkaalle. Asiakas on vastuussa myös tilauksen osoite- ja yhteystietojen oikeellisuudesta. 

Huom! Turun Minimarket second hand-liikkeessä olevassa pop-upista ostetuilla Kukutin tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.