Ilmaiset toimituskulut kirjeille ja Pikkupaketeille tänään 22.3!

Vaihto ja palautus

Tuotteen vaihto- ja palautusoikeus 

Kaikilla tuotteillamme on kuluttajasuojalain mukainen  14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja mahdolliset laput edelleen kiinni. Poikkeuksena ovat tilaustuotteet, alusvaatteet, uimapuvut ja muut hygieniatuotteet, sillä niillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta käyttämättöminäkään. 

Voit palauttaa meille tuotteet omalla kustannuksellasi ja valitsemallasi toimitustavalla (kirje/paketti) tai vaihtoehtoisesti Postin asiakaspalautustunnuksellamme (648917), jolloin vähennämme palautettavasta summasta 4,00€. Vaihtotilanteessa tarjoamme korvaavan tuotteen lähetyskulut, mutta meille päin tapahtuvan lähettämisen kustantaa asiakas. Voit myös palauttaa tuotteet suoraan Turun myymäläämme, myös verkkokaupan kautta tilatut tuotteet. 

Suomen ulkopuolelta palautettaessa asiakas maksaa itse palautuksen postimaksun.

Ilmoita palautuksesta aina etukäteen osoitteeseen info@kukuti.fi tai palautelomakkeen kautta. Laita pakettiin mukaan alkuperäinen pakkauslista ja päälle yhteystietosi lähettäjänä. Palautuksesi käsitellään ja hyvitykset maksetaan noin 7vrk:n sisällä palautuksen saapumisesta meille. Verkkokaupasta tilattujen tuotteiden ostosumma palautetaan Paytrailin kautta käyttämällesi maksutavalle. Myymälästä ostetut tuotteet voidaan palauttaa joko maksukortilla tai käteisellä.

Palautusosoite on:

Kukuti  (palautustunnus 648917)

Linnankatu 9-11, Forum Kortteli

20100 Turku

Muista ottaa palautuksesta itsellesi Postista kuitti. Mikäli haluat vaihtaa tuotteen esim. toiseen kokoon, suosittelemme ilmoittamaan asiasta pikimmiten sähköpostilla, jotta voimme varata oikean koon sinulle, mikäli sitä on vielä varastossa.

Tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista 10€. Huomioithan myös sen, että mikäli palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 100 euron, jolloin toimituskuluttomuuden raja ei enää ylity, perimme normaalit toimituskulut eli 2,90/4,90€ jälkikäteen.