Toimitustavat ja-ehdot

Toimitustavat ja -ehdot
 • Matkahuolto XXS-paketti 3,90€
 • Matkahuolto Lähellä-paketti 5,90€
 • Matkahuolto Kotijakelu 9,90€
 • Postin Pikkupaketti 4,90€ (jaetaan kirjeen tavoin kotiin, kevyt seuranta, korkeus max 3cm)
 • Postipaketti postiin tai pakettiautomaattiin 5,90€
 • Posti Kotiinkuljetus 9,90€

Verkkokauppamme on normaalisti toiminnassa ja loppuunmyynti jatkuu verkossa niin kauan kuin tavaraa riittää. Voit tarvittaessa vaihtaa tai palauttaa tuotteet normaalisti toimitusehtojemme mukaan.

Pyrimme aina nopeisiin toimituksiin ja tilaukset lähetetään meiltä pääosin 0-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Nyt loppuunmyynnin aikana lähettäminen voi välillä kestää hieman pidempään ja ruuhka- sekä loma-aikoina toimitusaika voi myös olla pidempi. Mikäli tilauksellasi on kiire, voit toivoa nopeaa lähettämistä tilauksen viestikentässä tai laittaa meille sähköpostia/viestiä. Kiireelliseen tilaukseen kannattaa valita toimitustavaksi Postipaketti/automaatti (ei Pikkupaketti) tai Matkahuollon XXS/Lähellä-paketti.

Posti Pikkupaketti

Postin kevytseurantainen Pikkupaketti jaetaan molemmat postilaatikkoon. Pikkupaketin korkeus saa olla max. 3cm, joten isommat tuotteet voimme joutua muuttamaan toiseksi toimitustavaksi. Pikkupaketti on kätevä siitä, että se on yksi harvoja suoraan kotiin toimitettavia lähetyksiä kotiinkuljetus-pakettien lisäksi. Pikkupaketille Posti arvioi toimitusajaksi 2-3 arkipäivää, mutta joskus näissä ns. kirjemuotoisissa saattaa kestää pidempäänkin etenkin haja-asutusalueille.

Huom! Joskus joudumme muuttamaan Pikkupaketin tai Matkahuollon XXS-paketin toimitusmuotoa, jos tuote/tuotteet ei mahdu vaadittuun kokoon (n. 35x25x3cm). Tällöin vaihdamme toimituksen yleensä Postipaketiksi, Matkahuollon tai Schenkerin paketiksi, lähimpään toimituspisteeseesi. Isoihin tavaroihin käytämme pääasiassa DB Schenkerin noutopistepakettia, sillä siinä ei ole juurikaan koko- tai painorajoituksia. Tästä ei aiheudu sinulle lisäkuluja, paitsi tilanteessa, jossa asiakas haluaa itse muuttaa toimitustapaa esimerkiksi nopeammaksi toimitustavaksi.

Postipaketti/Pakettiautomaatti

Voit myös tilata tuotteet Postipakettina tai Postin pakettiautomaattiin, jolloin toimitus kustantaa 5,90€. Osa isokokoisimmista tuotteista on määritelty toimitettavan ainoastaan Schenkerin noutopistepakettina (jos tuote ei selkeästi mahdu vaikkapa Postin automaattiin), jolloin joudumme muuttamaan toimitustapaa. Postipaketin toimitusaika-arvio on n. 1-2 arkipäivää. Säilytysaika Postissa/automaatissa on 7vrk. 

Postin kotiin kuljetettavan Koti-paketin hinta on 9,90€ ja toimitusaika n. 1 arkipäivä.

Matkahuolto XXS-paketti

Matkahuollon XXS-paketti (4,90€) kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai asiakkaan valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika on 7vrk. Paketin maksimikoko on 3 x 25 x 40 cm, isommille tuotteille kannattaa valita Lähellä-paketti tai Schenker. Matkahuollon paketit ovat nopeimpia toimitustapoja, joten ne tai Postipaketti kannattaa valita, mikäli tilauksella on kiire.

Matkahuolto Lähellä-paketti

Lähellä-paketti (5,90€) kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Matkahuollon noutopisteitä ovat mm. K-Marketit, R- Kioskit ja Matkahuollon omat noutopisteet ja terminaalit. Vastaanottaja saa tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilytysaika on 7vrk. 

Matkahuolto Kotijakelu

Erinomainen palvelu esimerkiksi silloin, kun kyseessä on iso ja painava paketti tai vastaanottaja ei muuten pääse noutamaan pakettia. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle pääsääntöisesti jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajan luvalla paketti voidaan jättää osoitteeseen myös ilman vastaanottajan kuittausta. Hinta 9,90€.

 

Toimitusmaksut sisältävät postikulujen lisäksi pakkaamisen käsittely- ja materiaalikulut. Huom. Ilmaisen toimituksen kampanjoissa pidätämme oikeuden edullisimpaan postitustapaan. 

Asiakas on vastuussa osoite- ja yhteystietojen oikeellisuudesta. Huomioithan myös, että tilauksen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi. Veloitamme noutamatta jätetyistä paketeista 10€ toteutuneita posti- ja käsittelykuluja. Hintaan sisältyy asiakkaan niin halutessa paketin lähettäminen uudelleen asiakkaalle. 

Huom. Silloin tällöin verkkokaupassamme saattaa olla valitettavia saldovirheitä. Tämä voi johtua muun muassa siitä, että verkkokaupallamme on ollut kivijalkamyymälämme kanssa yhdistetty varasto ja esimerkiksi virheellinen lyönti myymälän kassaan on voinut aiheuttaa saldovirheen myös verkkokaupan puolelle. Joskus myös suosittujen droppien aikana tekniikka ei välttämättä pysy perässä ja voi syntyä ylimyyntejä. Nämä ovat aina kovin harmillisia tilanteita, mutta pyrimme aina informoimaan asiakasta heti kun huomaamme asian. Saldovirhetilanteessa automaattinen tilausvahvistus tulee asiakkaalle ensin normaalisti, mutta laitamme viestin perään sähköpostitse asiasta.

Toimitus ulkomaille / International shipping

Lähetämme tilauksia lähestulkoon maailmanlaajuisesti! Lähetämme tilaukset ulkomaille Suomen Postin Parcel Connectilla (joka toimii yhteistyössä DHL.n ja Bring:n kanssa) tai kaukomaihin Priority/EMS -palvelulla tai Asendialla (La Poste/Swiss Post). Useimmiten lähetykset ovat seurattavia. Toivomme ulkomaille lähetettävät tilaukset maksettavan joko PayPalin tai luottokortin kanssa (Paytrail -maksupalvelun kautta). EU:n ulkopuolelle tilatessasi olet vastuussa mahdollisista tulli-, vero- ja VAT-maksuista.

Toimituskulut ulkomaille:

Baltian maat (Viro, Latvia, Liettua) (Finnist Post/Parcel automat): 9€

Eurooppa (Finnish Post/GLS/Asendia): 12€

Muu maailma (Finnish Post/Asendia): 25€

Toimitusaika

Pakkaamme ja lähetämme tilaukset mahdollisimman nopeasti, 0-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Nyt loppuunmyynnin aikana tilausten käsittelyssä voi välillä kestää hieman pidempään. Voit myös pyytää nopeaa toimitusta, jolloin voimme priorisoida tilauksesi ja yrittää lähettää sen mahdollisimman pian.

Huom! Ruuhka- ja loma-aikoina lähetys- ja toimitusajat saattavat olla pidemmät. 

Maksutavat

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä monipuolisen Paytrail- maksupalvelun tai Klarna lasku- tai osamaksun kautta.

Paytrailissa sinulla on käytössäsi on seuraavat maksutavat:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Säästöpankki
 • Oma säästöpankki
 • POP Pankki
 • Handelsbanken
 • Aktia
 • S-pankki
 • Ålandsbanken
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • American Express
 • Walley lasku
 • MobilePay

Klarnan maksutavat

Yhdessä Klarna Bank AB:n kanssa tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

 • Lasku: maksuaika on 14 vuorokautta tuotteiden toimituksesta. Klarna-laskun ehdot ovat saatavilla täällä.
 • Joustava erämaksu: voit maksaa ostoksesi joustavasti kuukausierissä, joiden suuruus on vähintään 1/24 velan määrästä (kuitenkin aina vähintään 5,00 EUR mukaan lukien korko jäljellä olevalle velalle).
 • Kiinteä erämaksu: voit valita kassalla eri kuukausierävaihtoehdoista. Erät pienenevät kuukausittain sitä mukaa, kun maksamatta oleva luottosumma pienenee.
 • Kampanjalasku: jos oston yhteydessä on tarjottu mahdollisuutta pidennettyyn 1–3 kuukauden maksuaikaan aloitusmaksua vastaan (esim. “Osta nyt, maksa helmikuussa”), voit maksaa ostokset kampanjalaskun ehtojen mukaisesti.
 • Joustavan erämaksun, kiinteän erämaksun ja kampanjalaskun ehdot löydät täältä ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot täältä.

Virhe tuotteessa

Mikäli havaitset tuotteessa materiaali- tai valmistusvirheen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos toimitettu tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, voit reklamoida asiasta suoraan postikonttoriin ja pyydämme olemaan yhteydessä myös asiakaspalveluumme välittömästi. Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, pyydämme myös tässä tapauksessa olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme pikimmiten.

Tarjoukset ja kampanjat

Mahdolliset tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa vain ennalta määrätyn ajan eikä niitä voi yhdistää jälkikäteen jo tehtyihin kauppoihin. Mahdollisten palautusten myötä tarkistamme, täyttyvätkö tarjousehdot edelleen.

Tuote- ja hintatiedot

Tuotteiden tuote- ja hintatiedot näkyvät verkkokaupassamme. Voimassaoleva hinta on kukuti.fi -verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitettu hinta, paitsi jos on selkeästi tapahtunut virhe tuotteen hinnoittelussa, alentamisessa tai sen näkyvyydessä verkkokaupassa (esim. 0€ tai paljon ilmoitettua suurempi alennus%). Hinnat eivät sisällä postikuluja ellei asiasta ole muuta ilmoitettu. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Lopulliseen hintaan lisätään toimituskulut. 

Toimituskulut palautuksen jälkeen

Mikäli tilaus on lähetetty ilmaisilla toimituskuluilla ja palautuksen jälkeen tilauksen loppusumma jää alle 120 euron, jolloin toimituskuluttomuuden raja ei enää ylity, perimme normaalit toimituskulut eli 3,90€-5,90€ jälkikäteen. Lue lisää vaihto-ja palautusehdoistamme kohdasta "Vaihto & palautus". 

Mikäli asiakas palauttaa tuotteen, johon on liittynyt kaupanpäällinen, asiakkaan tulee palauttaa myös kaupanpäälle saamansa tuote. Muutoin olemme oikeutettuja vähentämään myös sen arvon palautettavasta summasta.

Ylivoimainen este

Kukuti Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.